HAFIZLIK PROJESİ BAŞVURU EKRANI

HAFIZLIK PROJESİ BAŞVURU EKRANI

01.02.2022 9438

HAFIZLIK PROJESİ SINAV TARİHLERİMİZ AÇIKLANDI.

YAZ OKULU ÖN KAYIT SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR.

İstanbul - Bayrampaşa ilçesinde bulunan okulumuz Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi - bünyesinde Ortaokul - olarak 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıf Yaz Okulu Ön Kayıtlarımız başladı. 

Başvuru Şartları;

# 4. Sınıfta okuyor olmak
# Erkek öğrenci olmak 

Şartları taşıyan ve Hafız olmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.


ÖNEMLİ
Okulumuzda yürütülen Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında 5. Sınıf Öğrenci kabulü ve kayıtlarımız Yazılı Sınav'la yapılmaktadır. 

Ön Kayıt Başvuru Aşamaları 

1- Okul web sayfasında yer alan Hafızlık Projesi Başvuru Ekranı'ndan ilk olarak Online Ön Kayıt Formunu doldurmak. (Formu dolduranların tekrar doldurmasına gerek yoktur.) 

2- Formu dolduran öğrenci velilerimize, okul tarafından Proje Tanıtımı için yapılacak Tanıtım Semineri nin tarih ve saat bilgisi gönderilecektir. (Tanıtım Semineri Ramazan Bayramı sonrası, yoğun katılım dolayısıyla farklı farklı gün ve saatlerde yapılacaktır. Lütfen bu konuda size gelen mesaj doğrultusunda hareket ediniz.)

3- Okul tarafından yapılacak Proje Tanıtım Semineri'ne katılım sağlamak ve okulda verilecek Bilgi Formunu doldurup imzalamak (Seminere katılım zorunludur.)

4- 29 Mayıs 2022 ve 12 Haziran 2022 'de yapılacak 2(iki) sınav için okuldan onaylı Sınav Giriş Belgesi almak (Her iki sınav için tek sınav giriş belgesi verilecektir.)

5- 29 Mayıs 2022 ve 12 Haziran 2022 'de yapılacak iki sınavın herhangi birinde Sıralamada ilk 90 Öğrenci arasına girmek (Sınavların herhangi birinde başarılı olursa diğer sınava girmesine gerek yoktur. İkinci sınav ilk sınavda sıralamaya giremeyen öğrencilerimiz ve ilk sınava girmeyenler için yeni bir fırsat) (Birinci sınavda 90, İkinci sınavda 90 Öğrenci olmak üzere, Toplam 180 Öğrenci yaz okuluna kabul edilecektir.)

6- Yapılan iki sınav sonucunda kılavuzda belirtilen tarihlerde 180 Öğrenci arasına giren öğrencilerimizle ZORUNLU Yaz Okuluna katılmak.

7- Yaz Okulu sonucunda yapılacak Hafızlık Sözlü Mülakatı ile okula Kesin Kayıt Hakkı kazanacak 60 öğrenci arasına girmek

Kesin Kayıt İşlemleri. (Detaylar ve Süreç için Kılavuza başvurabilirsiniz. >>)

ÖNEMLİ BİLGİ: 
29 Mayıs 2022 ve 12 Haziran 2022 'de yapılacak yazılı sınavlar okulumuza Kesin Kayıt sınavları değildir. Yaz Okuluna Kabul Sınavlarıdır. Kesin Kayıt İşlemleri Yaz Okulu sonunda Sözlü Mülakatlar ile yapılacaktır. 

Not: Başvuru Tarihleri ve Şartları, Yazılı Sınav Tarihleri, Sınav Müfredatı, Yaz Okulu Tarihleri ve Mülakatları, Öğrenci Seçimi, Kesin Kayıt İşlemleri ve istenilen belgeler ile ilgili tüm detayları Okulumuz Web Sayfasında yer alan Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 'ndan inceleyebilirsiniz.

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5. SINIF ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>