LGS 2022 İLE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİNİN DİKKATİNE

28.07.2022 8526

Değerli öğrencimiz ve değerli velimiz;
Kaptan ailesine hoş geldiniz. Öğrencilerimizi tebrik eder, Hem öğrencilerimize hem de velilerimize hayırlı ve bereketli bir eğitim öğretim hayatı ve muvaffakiyetler dileriz.

ÖNEMLİ!
Okulumuzun bilgilendirme amaçlı duyurularını kolayca sizlere duyurubilmemiz için lütfen aşağıdaki linkte bulunan Kayıt Bilgi Formunu doldurunuz. Telefon numaralarınız okulumuzun çevrimiçi duyuru gruplarına eklenecektir. (WhatsApp)

9. SINIF KAYIT BİLGİ FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

TANIŞMA VE KAYIT GÜNLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME:
2022 Yılı LGS tercihlerine göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin yeni yuvaları ile tanışmaları, bilgilerinin güncellenmesi, kayıt iş ve işlemleri için 10 - 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ve 10.00 - 12.00, 13.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Yoğunluk oluşmaması adına aşağıda belirtilen soyadı başharflerine uygun günlerde teşrifleriniz önemle rica olunur.

SOYADI BAŞHARFİNE GÖRE KAYIT GÜNLERİ:
PAZARTESİ : A-B-C-Ç-D-E
SALI: F-G-H-I-İ-J-K
ÇARŞAMBA: L-M-N-O-Ö-P
PERŞEMBE: R-S-Ş-T-U
CUMA: Ü-V-Y-Z

OKUL KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER;
1. Öğrencilerin yasal velisi anne veya babadır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velisi (anne, baba veya yasal temsilcisi) tarafından takip edilir,
2. Kayıt için okula gelmeden önce Öğrenci Bilgi formu doldurulacaktır.
ÖĞRENCİ BİLGİ FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>
3. Öğrencinin kimlik fotokopisi,